Огляд золотих та платинових виробів від Тіффані

Тіфані ювелірні вироби

Дизайн золотих і платинових браслетів від Тіффані зберігає класичну елегантність срібних прикрас та додає до них дещицю екзотичних, незвичайних та ризикованих штрихів. Вони представляють різні нерівності текстури, асиметрію, неортодоксальні поєднання матеріалів. Проте, все це вважаються нормою дорогих та авангардних ювелірних виробів.

У той час, коли всі використовують жовте вісімнадцятикратне золото, Тіффані також працює з білим і рожевим металом нарівні з платиною. Деякі з найбільш витончених дизайнів поєднують їх у різних формах, часто покращуючи зовнішній вигляд діамантами або іншими дорогоцінними каменями. Додаткові матеріали включають титан і нержавіючу сталь - рідкісні сплави в ювелірній справі, які виглядають досить міцно і стильно.

Поширені моделі прикрас включають браслети, ланцюжки, кулони, сережки і т. д. Компанія Тіффані має великий вибір і різноманітність асортименту.

У певному сенсі, золоті (жовті, білі, рожеві) і платинові браслети є найпростішими, звичні прикраси, які гарантовано збережуть свою цінність на віки. Особливо це стосується золотих коштовностей, де метал набуває різних поворотів і вигинів, з'являючись у формі ланцюгів, плавних ліній, смуг, листя або фігур. Неромантичне нагадування: золото завжди залишиться золотом.

Але складність рідко шкодить прикрасі. Тому емальовані частини таких колекцій коштовностей, як Шлюмберже та Генрі забезпечують важливу естетичну різноманітність, доводячи, що розкіш може бути не лише елегантною, а й красивою. Колекції Metro and Signature представляють витонченість ювелірних виробів, просто витончуючи золоту основу і додаючи діаманти.